Топ сигарет із справжнім тютюном

На ринку багато цигарок. Тим не менш, незважаючи на напис: «100% сигарета», сигарети зазвичай містять забруднюючі речовини, чого не можна сказати про сигарети, що продаються в європейських країнах. Тим не менш, існують торгові марки сигарет, які містять справжні сигарети! Кожен ентузіаст кави, а також прикурювання сигарет спантеличений питанням, де ж насправді взяти сигарети з тютюном? Проблема в тому, що в Росії норми для сигарет найм'якіші, тому вони мають набагато гіршу якість, ніж аналоги найвищої якості. У нас слабкий контроль над сигаретною продукцією, що може засмутити курців. Однак ви завжди можете замовити сигарети онлайн або знайти тютюн із високим вмістом тютюну. Важливий момент — самостійно уважно ознайомитися зі структурою та не дозволяти собі збиватися зі шляху!

Richmond KLAN

Richmond KLAN – одна з найпопулярніших сигарет відомих торгових марок. Цигарки швидко набули популярності, оскільки вони упаковані в яскраво-жовту упаковку. Якщо вірити відгукам в Інтернеті, сигарети мають аромат копченого оздоблення, який відрізняє їх від інших типів. Цигарки викурюються делікатно з оптимальною в'язкістю. Вони можуть залишати в роті неприємний смак чогось обвугленого, але деяким це подобається. На початковому етапі цигарка видає якусь гіркоту, а потім її змінює позитивна насолода.

Camel

Camel – одна з найпопулярніших сигарет серед курців. Виробник дійсно міцно зарекомендував себе не тільки на тлі ринку, але також у рекламі та маркетингу. Перша пачка цигарок вдалася для інтернет-маркетологів! Верблюд став обличчям бренду. Ці сигарети входять у першу десятку. В упаковці 2 відтінки: жовтий та синій. А ще вони відрізняються перевагою тютюну. Виробник гарантує, що в цих цигарках є тютюн, чи це реально? Кожен може шукати себе. Курити цигарки просто, при вдиху немає болю. Досить м'який.

Pepe

Pepe – легендарні нехімічні сигарети, що виробляються німецькою фірмою Von Eicken. Вони офіційно поставляються до Росії, тому знайти їх нескладно. Пепе пропонується у багатьох варіаціях, які різняться за витривалістю, а також за кольором рюкзака. Найлегші – це легкі, найтемніші – з високим вмістом чистого нікотину. У деяких випадках під час куріння відчувається кислуватий присмак, приємний, із чудовим запахом. Один із найбільш шокуючих моментів – це кількість спалених цигарок. Якщо відволіктися (наприклад, на розмову) вони горять близько 6 хвилин! Цигарки світлішають повільно, тому що в них немає хімії.

Lucky Strike

Історично склалося так, що вибір стресу Lucky Strike ніколи не був їхньою сильною стороною. Однак ці сигарети віддають перевагу багатьом курцям. До 60-х років Lucky Strike створювався в одному класичному різновиді: з фільтром і без нього. У 60-х з'явилася серія з ментолом, а також у 90-х – Light selection. Поступово асортимент цигарок став поповнюватися, але ненабагато. Цигарки упаковані в чорну алюмінієву фольгу, а їхнім єдиним дизайном є історична дата заснування бренду (1871 рік). Тим не менш, 1871 — дата запуску не сигарет, а цигарок Lucky Strike. Цигарки люблять за те, що сигарета в них м'яка, але слабкою її не назвеш, приносить задоволення і відчувається її природність.

Parliament

Курці знають назву «Парламент», навіть якщо вони не пробували його курити, враховуючи, що воно є у всіх магазинах на полицях. Це сигарета найвищої якості, вона не викликає швидкого стресу, як це буває з іншими сигаретами. М'який тютюн та незмінно висока якість – ось що ви можете отримати від цих цигарок. Цигарки мають інструментальну начинку, товстий вугільний фільтр. Ця марка сигарет виготовляється у Швейцарії. На відміну від інших видів вони довго проливають (4-5 хвилин точно), і якщо ви поговорите з кимось або вип'єте каву під час куріння, ви можете протриматися до 6 хвилин. На сайті кожен може купити сигарети оптом недорого від перевірених виробників.