Сміливі дослідники дійсно знайшли, яке порно заводить вас найшвидше!

Зрештою, не всі відеокліпи з позначкою XXX є однаково надійними!

Типовий час, який клієнт витрачає на веб-сайт Pornhub, – 9 хвилин 20 секунд. Вчені визнали чіткий зв’язок між темою відеороликів і тривалістю перегляду. Відео “—; «Літній хлопець — дівчина» виглядає приблизно 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато довше, ніж аналітичний стандарт. Далі, у порядку спадання, йдуть відеокліпи зі зрілими жінками (10 хвилин 38 секунд), гей-порно ( 10 хвилин 36 секунд), аматорське порно (10 хвилин 19 секунд).

Різноманітні інші категорії нараховані нижче номіналу. Наприклад, відео з ректальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —— 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —— 8 хвилин 50 секунд, оргії —— 8 хвилин 10 секунд, лесбійське відео зі страпоном —— 8 хв. 1 2. Але найменше часу отримало відео з рудоволосими жінками: зазвичай його переглядають 6 хвилин 35 секунд.Приєднайся до нас порно відео бдсм веб-сайт

За простою логікою, найбільше захоплення викликало відео з рудоволосими дамами. Наближення до нього, завдяки гікам та різним іншим ботанам, хентаю, відео з учнями та жінками з крихітними грудьми. Пол Брайант, професор медицини Університету Індіани (США), пояснює це за допомогою однієї з найбанальніших фізіологічних. На підсвідомому рівні більш сексуальними здаються молоді і багаті жінки, які можуть народжувати чудове потомство.

Pornhub також підрахував, скільки часу місцеві жителі різних країн витрачають на джерело. Так, за найбільшим часом —— японці (11 хвилин 19 секунд), на 2-му місці —— араби (10 хвилин 14 секунд), місцеві жителі Росії залишаються на 6-му місці з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші – громадяни латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Зараз ви напевно впізнаєте, який саме фільм варто запросити дівчину до себе додому, щоб насолоджуватися, щоб не натрапити на відмову!

Ми не розуміємо, як саме ви провели вихідні, але ми знаємо, що робили професіонали Pornhub протягом цього часу: вони ретельно готували статистику. Результат —- підсумкові таблиці, що показують, які стилі порнографії особливо популярні серед жінок у різних країнах.

Останнім часом популярністю користуються відеокліпи в категорії «лесбіянки». І Pornhub розумно заявляє, що це головним чином через жіночий цільовий ринок. Жінки дивляться ці відеокліпи на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто зазначити, що вподобання відрізняються від країни до країни. Так, нашим співвітчизникам подобаються відеоролики категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цього міркування, російським жінкам повинен подобатися «секс з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще не думати про це.

Вісім найпопулярніших класифікацій: «лесбіянки», «хентай», «секс з чорними», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «секс з азіатами».

Є статистика для окремих країн. Отже, в США жінки на 102% частіше дивляться відеоролики в групах «секс з темношкірими». і на 69% —— «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% найімовірніше насолоджуються «жорстоким сексом», канадські жінки обирають «секс утрьох» у 36% випадків, француженки переглядають відеокліпи в класифікації «рогоносців». аж на 103% частіше, ніж в інших країнах, а серед домовласників Німеччини особливо помітним є відеоролик «фут-фетишизм» (і це солідні 165%).

Згідно з цим захоплюючим фактом, жінки на 714% частіше, ніж решта земної кулі, шукають відеоролики за запитом «секс з росіянами», і, очевидно, ми повністю підтримуємо такий націоналізм. Так само переважними є відео в класифікації «фут-фетишизм». та «інтернет-відеокамера».

Друга частина дослідження була присвячена віковому зв’язку. Виявилося, який вид порнографії віддають перевагу жінки, залежить не тільки від національності, але і від віку.

  • 18—— 24 роки —— «хентай» (+81%)
  • 25—— 34 роки — “— ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35— 44 роки— «подвійне проникнення» (+29%)
  • 45—— 54 роки — “— ; аматорська порнографія (+39% )55— 64 роки— ; порнографія в стилі 70-х” (+78%)
  • 65+ —— «ручна робота» (+143%)
Запись опубликована автором в рубрике 1.