Kamasutra voor luie houdingen met minimale energie

Kamasutra voor lui: houdingen met minimale energiekosten

Over de zendingspositie, wanneer een man van bovenaf, meestal ‘saai’ en ‘gewone’ zeggen, de meest voorkomende in het geheel «Kama Sutra». Maar ondanks dit blijft het nog steeds de meest populaire Pismaver. Natuurlijk is het tenslotte gemakkelijk te presteren, in het proces, het paar kan elkaar kussen en in elkaar in de ogen kijken, en bovendien is deze seks-pose zeer geschikt voor de eerste nacht met een nieuwe partner. Als u een kleine diversiteit in een zendingshouding wilt brengen, profiteer dan van ons advies. Vraag haar man tijdens fricties om op te staan ​​op alle fours (zoals weergegeven in de afbeelding) en meet. Verhoog je bekken en begin met intens weer omhoog. Dus, ondanks het feit dat je van onderaf bent, neem je een actieve rol op jezelf dan aangenaam verrassend je jonge man.

Acht

Verbeterde versie van een klassieke zendingspositie.

«Kama Sutra» Een beetje finaliseerde een klassieke zendingspost van seks. Een man van boven, en je legt een paar kussens onder de billen, zodat zijn pikpenetratie dieper was. In dit bericht wordt Point G zeer actief gestimuleerd, bovendien draait zijn pubis over je clitoris. Zoals ze zeggen, alle genoegens onmiddellijk! Om extra aangename sensaties, vraag je man om cirkelvormige fricties en acht bewegingen te maken. De waarschijnlijkheid is dat je gelijktijdig orgasme bereikt!

In de vice of love

In deze houding kun je je als Japanse homo’s voelen.

In dit bericht kun je voelen als Japanse Geyshe, de heldin van de oosterse «Kama Sutra», en de man zal bovenaan staan. Bleef op het bed naakt en een beetje lachende benen aan de zijkanten. Vertel hem, zodat hij je rug en billen begon te strelen, en toen hij in je in je gaat, de benen samen en schaaken ze aan de enkels. Je vagina zal kamagra pil zijn penis heel goed pakken, wat je allebei ongelooflijk scherpe gevoelens zal geven. In dit bericht kun je geen krachtige fricties uitvoeren, maar dit wordt volledig gecompenseerd door de wrijvingsintensiteit bij elke beweging. Bovendien kan je partner voorzichtig in je oor botsen en wulps om je in de nek te kussen.

SPERES NETWERK

Soms is het de moeite waard om de positie te veranderen, en de standaard houding voor seks geeft je allebei volledig speciale gevoelens.

Soms is het een beetje waard om de positie te veranderen, en de standaard pose van seks van «Kama Sutra» geeft je allebei volledig speciale gevoelens. Bijvoorbeeld, het maken van liefde aan de kant, je kunt het been van je vriend pakken en diep in de achterkant worden. Dit is een eenvoudige trucjes waarmee je partner een diepere wrijving kan maken en wrijving versterken. Om nog meer uw jonge man te herstellen, begint het zachtjes met de nagels op zijn ruggengraat, waardoor koele goosers op zijn rug, dan een vrije hand starten om zijn testikels of zijn clitoris te aaien.

Denk eraan, het belangrijkste in de pose van seks aan de zijkant — erotische improvisatie. Kus hem, sloeg hem het kruis, fluisterend in de tedere biechting van de oor. Al deze kleine triggers zullen banale seks worden in een echte tegenovergestelde passie.